Schoonheidssalon in Oosthuizen

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Oosthuizen? Dan bent u bij Salon Cécile Mooijer aan het juiste adres. Ik streef er als schoonheidsspecialiste naar dat mensen verzorgt de deur uitgaan en geleerd hebben hoe zij hun gezicht en voeten beter kunnen verzorgen.

Tevens ben ik Natural Face Lifting therapeut, dat houdt in dat ik mij heb gespecialiseerd in bindweefselmassage en daarin veel verschillende technieken tot mijn beschikking heb. Bindweefselmassage is voor de algehele huidverbetering van het gezicht.

Als Medisch Pedicure volg ik regelmatig trainingen, die een aanvulling zijn voor de behoeftes van mijn cliënten. Bij mijn behandelingen hecht ik grote waarde aan persoonlijke aandacht en resultaat.

Schoonheidssalon Cécile Mooijer

Sinds 1994 ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Toen ben ik begonnen in Warder waar ik samenwerkte met mijn moeder Toos Mooijer. Na haar pensioen was mijn salon verhuisd naar Oosthuizen.

Jezelf verzorgen geeft zelfvertrouwen omdat je minder hoeft na te denken over huid- en voetproblemen. Als je pijn in je voeten hebt, bijvoorbeeld door eelt, likdoorns of wratten kan je niet alle schoenen dragen die je wil. Mijn taak als Medisch Pedicure is de klant helpen door te kijken naar de voetstand, de huid en welke schoenen iemand draagt.

Door mijn behandeling kunnen klanten hun aandacht richten op zaken die voor hen belangrijk zijn. Dit doe ik door te luisteren naar de wensen van mensen en door gastvrij te zijn Ik wil dat mensen zich altijd welkom en comfortabel voelen in mijn salon.

Bij Salon Cécile Mooijer kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicure, harsen, make-up, cadeaubonnen en workshops.

Gezichtsbehandeling

Pedicure

Harsen

Make-up

Cadeaubon

Workshops