Gezichtsbehandeling

De salon waar u terecht kunt voor veel verschillende gezichtsbehandelingen.
Tevens ben ik Natural Face Lifting Therapeut, dat houdt in dat ik mij heb gespecialiseerd in bindweefselmassage en daarin veel verschillende technieken tot mijn beschikking heb. Bindweefselmassage is voor de algehele huidverbetering, werkt goed tegen roodheid in de huid, grove poriën, pigmentatie, fijne rimpellijntjes, vochtophopingen en geeft lifting en volume aan de huid.
U kunt een afspraak maken voor een korte gezichtsbehandeling met een stevige bindweefselmassage of een uitgebreide huid verbeterende gezichtsbehandeling met fruitzuurpeeling en minilift-masker. Voor er begonnen wordt met de behandeling, wordt er eerst gekeken naar welk huidtype u heeft en wat voor probleem u heeft met de huid, daar worden de producten en de behandeling op aangepast.
De behandelingen worden uitgevoerd met verzorgingsproducten die voorzien zijn van een hoog gehalte aan werkstoffen, die uzelf ook in uw thuisproducten kunt gebruiken om het effect van de salonbehandeling te kunnen voortzetten.
Ik streef ernaar om u een ontspannen en kwalitatief hoogstaande behandeling te geven naar uw wens, zodat u tevreden en voldaan de salon verlaat.