Schoonheidsspecialiste & medisch pedicure

Bij Salon Cécile Mooijer gaat u ‘mooier’ de deur uit. De salon waar u terecht kunt voor diverse gezichtsbehandelingen en voetbehandelingen. 

Tevens ben ik Natural Face Lifting therapeut, dat houdt in dat ik mij heb gespecialiseerd in bindweefselmassage en daarin veel verschillende technieken tot mijn beschikking heb. Bindweefselmassage is voor de algehele huidverbetering van het gezicht.

Als Medisch Pedicure volg ik regelmatig trainingen, die een aanvulling zijn voor de behoeftes van mijn cliënten. Bij mijn behandelingen hecht ik grote waarde aan persoonlijke aandacht en resultaat.

Lees hier het interview van Cecile Mooijer, geschreven door de Zeevang Ondernemers:

https://zeevangondernemers.nl/interviews/interview-met-cecile-mooijer/

Schoonheidsspecialiste Oosthuizen

Ik streef er als schoonheidsspecialiste naar dat mensen verzorgt de deur uitgaan en geleerd hebben hoe zij hun gezicht en voeten beter kunnen verzorgen.

Jezelf verzorgen geeft zelfvertrouwen omdat je minder hoeft na te denken over huid- en voetproblemen. Als je pijn in je voeten hebt, bijvoorbeeld door eelt, likdoorns of wratten kan je niet alle schoenen dragen die je wil. Mijn taak als Medisch Pedicure is de klant helpen door te kijken naar de voetstand, de huid en welke schoenen iemand draagt. Ook ben ik opgeleid voor het behandelen van diabetische- en reumatische voeten en heb ik een cursus gevolgd om oncologische voeten te mogen behandelen, hiervoor werk ik samen met de huisarts en podologen.

Door mijn behandeling kunnen klanten hun aandacht richten op zaken die voor hen belangrijk zijn. Dit doe ik door te luisteren naar de wensen van mensen en door gastvrij te zijn Ik wil dat mensen zich altijd welkom en comfortabel voelen in mijn salon.

Salon Cécile Mooijer

Ik ben al sinds 1994 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Toen ben ik begonnen in Warder waar ik samenwerkte met mijn moeder Toos Mooijer. Na haar pensioen was mijn salon verhuisd naar Oosthuizen.

Het is voor mij belangrijk om te blijven leren. Daardoor ben ik altijd bezig met opleidingen, cursussen, vakbladen en beurzen bezoeken. In deze Corona tijd heb ik mij daarom veel beziggehouden met e-learning en webinars. Dit maakt mijn vak zo leuk, ik ben altijd bezig met leren en vernieuwing.